Data Group Kotka / Kouvolan tapa myydä varmuuskopiointiratkaisua pk-yrityksille

Data Group Kotka ja Data Group Kouvola ovat Kymenlaakson alueella toimivia tietoja toimistotekniikan laite- sekä palvelutoimittajia. He tarjoavat asiakkaille laadukkaita, toimintaa tukevia palveluratkaisuja ja tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Erikoisuutena heillä on laaja-alaisuus ja paras mahdollinen palvelu. Kahteen asiaan erityisesti kiinnitetään huomiota: henkilöstön kouluttamiseen ja osaamiseen sekä parhaiden yhteistyökumppaneiden valintaan.

 

Logo DG Kotka Kouvola

www.kotka.datagroup.fi

EASY Varma varmuuskopiointi

Storage IT:n tarjoama EASY Varma -konseptiratkaisu on ammattilaisen valinta kaikkiin varmuuskopiointitarpeisiin. Teknologia on kotimaisten asiantuntijoiden käsialaa ja tehty helppous sekä nopeus mielessä pitäen. Ratkaisu soveltuu erityisen hyvin jälleenmyytäväksi ja paketoitavaksi esimerkiksi tietokoneiden myynnin mukaan.

 

Tapauskuvaus: Data Group Kotka/Kouvolan varmuuskopioinnin myynti

 

DG:n myyjä Jukka Kontinen kertoo, että heillä on karkeasti kahdenlaisia asiakkaita: Satunnaisia ja ylläpito. Satunnaisille yksittäisen koneen ostajille pyritään aina myymään lisäpalvelut, joista yksi on varmistus.

Alkuvaiheessa ei kuitenkaan puhuta ratkaisusta vaan varmistuksen tärkeydestä. Myydään siis idea, jonka suurin hyöty on varmuus. Joillain asiakkailla on myös jo aiempaa kokemusta varmistusratkaisuista, joista useat eivät ole kovin käytännöllisiä palautustilanteissa.

EASY Varman parhaita puolia on, että tarvittaessa tiedon palauttaminen on helppoa ja nopeaa. Ylläpitoasiakkaille puolestaan myydään palvelupakettikokonaisuus. Paketoinneissa asiakas ostaa koneen ja saa sen määritellyillä ohjelmilla, virusturvalla sekä varmuuskopioinnilla. Tämä on kaikista pisimmälle viety myyntipaketti. Hyötynä asiakkaalle on, että näin hän voi kätevästi ennakoida it-kulunsa täysin. Palvelupakettiin kuuluu ylläpito, joka voi olla kannettaville, työasemille tai palvelimille. Näin asiakas voi tarpeen tullen aina turvautua palveluntarjoajan puoleen.

DG:n tahtotilana on kuitenkin käytännössä tehdä itsensä tarpeettomaksi eli alun ylläpidon jälkeen ei tarvita enää muuta kuin valvontaa.

 

Yhteistyö Storagen kanssa

”Käytämme EASY Varma -varmuuskopiointia, koska homma toimii ja kaikki on helppoa. Virhetilanteita ei juurikaan ilmene. Räätälöintitarpeetkin on aina saatu hoidettua.” Palautetta ratkaisusta ei tule kovin paljoa, koska kun järjestelmä ei lähetä hälytyksiä eikä asiakkaan tarvitse turvautua ylläpitoon, on kaikki mennyt parhaalla mahdollisella tavalla. Ainoa palaute on tullut oikeasta palautustilanteesta: ”Ai, oliko se noin helppoa?”

Tapauskuvaus (.pdf)

”Käytämme EASY Varma -varmuuskopiointia, koska homma toimii ja kaikki on helppoa. Virhetilanteita ei juurikaan ilmene. Räätälöintitarpeetkin on aina saatu hoidettua.”