Automaattinen varmuuskopiointi.
Nopea tietojen palautus.

Suojaa yrityksesi Salesforce-tiedot luotettavasti automaattisilla varmuuskopioilla ja nopealla palautuksella. Veeam® Backup for Salesforce eliminoi riskin Salesforce-tietojesi ja metatietojen menettämisestä. Sen avulla voit turvallisesti varmuuskopioida Salesforce-tiedot ja metatiedot käyttämääsi pilvipalveluun.

  • Palauttaa nopeasti Salesforcen kadonneet tai vioittuneet tiedot
  • Suojaa turvallisuusuhkilta tai inhimillisiltä virheiltä
  • Yksinkertaistaa tietosuojan ja riskienhallinnan

Salesforce on maailman suosituin asiakashallintaohjelma (CRM) kehittyneen asiakkuus- ja kontaktitietojen hallinnan, räätälöintivaihtoehtojen ja kolmannen osapuolen sovellusintegraatioiden ansiosta. Monelle yritykselle elinehtona olevien, jopa vuosien työn tuloksena kerättyjen tietojen mahdollinen menetys voi saattaa kukoistavankin liiketoiminnan hetkessä hankaluuksiin.

Salesforcen ensisijaisena tehtävänä on hallita järjestelmän infrastruktuuria ja ylläpitää sen käytettävyyttä, mutta järjestelmän käyttäjänä olet itse vastuussa omien tietojesi varmuuskopioinnista. Ennakoiva tietojen suojaaminen on ensimmäinen askel häiriöiden tai tietojen häviämisen välttämiseksi, olipa kyseessä sitten inhimillinen virhe, integrointivirhe tai tietoturvaloukkaukset. Seuraavassa raportissa tarkastellaan tarkemmin varmuuskopiointistrategian tärkeyttä ja kerrotaan yhdeksän syytä hankkia Veeam® Backup for Salesforce.

Lue lisää: 9 reasons for Salesforce Backup (pdf 2,83 Mt)

Nyt se on täällä!

Veeam® Backup for Salesforce on juuri julkaistu ja saatavilla kaikille Salesforcen käyttäjille. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi täyttämällä alle yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Kyllä, olen kiinnostunut Backup for Salesforce -ratkaisusta ja toivon yhteydenottoanne.