O365-webinaari

Tässä webinaarissa kävimme läpi Veeam-pohjaista Office 365 -varmuuskopiointia. Katso tallenne webinaarista oheisesta videosta tai klikkaamalla tätä linkkiä: https://youtu.be/ItS_w_Y-mQQ

Järjestämme jatkossa lisää webinaareja, joista voit tiedustella Sampolta: sampo.seppanen (a) storageit.fi tai Kaarlolta: kaarlo.lajunen (a) storageit.fi


Microsoft Office 365 mahdollistaa yrityksesi työskennellä missä ja milloin tahansa ilman tarvetta pitää yllä laajoja infrastruktuureja. Se ei kuitenkaan korvaa paikallisten varmuuskopioiden tarvetta sähköposteistasi, Sharepointista tai OneDrivesta.

Office 365:llä hallitset itse omia tietojasi, joten on myös sinun vastuulla suojella niitä. Varmuuskopiointi vähentää riskiä menettää pääsy sähköpostiin ja varmistaa OneDrive-tiedostojen saatavuuden aina käyttäjille. Jos esimerkiksi poistat vahingossa  tärkeän sähköpostin ratkaisu palauttaa sen nopeasti käyttöösi.

Ratkaisun hyödyt:

  • Ylläpitää pääsyn tietoihin varmuuskopioimalla Office 365 :n turvallisesti asiakkaan ympäristöön.
  • Auttaa välttämään tietojen häviämisen nopean elpymisen avulla ja tarkalla palautumislaadulla
  • Täyttää oikeudelliset ja lainsäädännön vaatimukset tehokkaalla eDiscovery -arkistolla

Luotamme vain huipputeknologiaan

Integroidulla Veeam Backup & Replicationilla, voit varmuuskopioida hybridipilvi -ympäristöt ja siirtää postilaatikon tietoja Office 365 ja paikallisen Exchange-serverin välillä.

Olemme teknologian asiantuntjoita ja olemme rakentaneet asiakkaillemme jo usean vuoden ajan Veeam-pohjaisia varmuuskopiointiratkaisuja. Storage IT on Veeamin GOLD pro partneri.

gold_propartner_240x

Microsoft Office 365 varmuuskopiointi kaavio

Kiinnostuitko? Anna yhteystietosi ja asiantuntijamme on teihin pian yhteydessä!