M-Files Dokumentinhallinnan webinaari

Tässä webinaarissa kävimme läpi Storage IT:n M-Files Dokumentinhallinta -ratkaisua ja demosimme M-Filesin TOP-10 parasta toiminnallisuutta. Katso tallenne webinaarista oheisesta videosta tai klikkaamalla tätä linkkiä: https://youtu.be/ewpx8sixrxU

Järjestämme jatkossa lisää webinaareja, joista voit tiedustella Sampolta: sampo.seppanen (a) storageit.fi tai Kaarlolta: kaarlo.lajunen (a) storageit.fi
Tutustu myös aamiaiskiertueeseemme, jossa - pekonin syömisen ohessa - esittelemme virtuaaliympäristöjen varmuuskopiointia yhdessä Veeamin kanssa: https://www.storageit.fi/2021/09/20/syksyn-2021-aamiaistilaisuudet


 

Vallankumoukselliseen M-Files-teknologiaan perustuva helppokäyttöinen dokumentinhallintaratkaisu ratkaisee tehokkaasti kaiken kokoisten yritysten tiedonhallinnan, -etsinnän ja -seurannan ongelmia. Ratkaisee myös EU:n tietosuoja-asetuksen luomat dokumentinhallinnan haasteet.

EASY Dokumentinhallinnan rakenne korjaa perinteisen kansiorakenteen puutteet.

Meta-tiedot järjestävät tiedot dynaamisten näkymien alle, joiden avulla voit hakea ja käyttää tiedostoja hyvin yksinkertaisesti. Kuvaat vain käsillä olevaa tehtävää lyhyesti, ja järjestelmä hoitaa loput.

Järjestelmässä dokumentti voidaan näyttää useassa eri näkymässä ilman ylimääräisiä kopioita tiedostosta.

Esimerkiksi tiettyyn asiakkaaseen ja projektiin liittyvä dokumentti näytetään asiakas- tai projektinäkymässä tai molemmissa. Kyseessä on aina sama yksilöllinen dokumentti, ei sen kopio.

dokumentinhallinta pc

Avainominaisuudet

  • Sijainnista riippumaton - Täysi pilvipalvelu sisältäen offline-toiminnot
  • Helppo käyttää - Integroituu osaksi Windows-käyttöjärjestelmää
  • Käytön nopeus - Pikahaku ja dynaamiset näkymät
  • Hallittu muokkaus - Automaattinen versionhallinta
  • Tietoturvallinen - Suojatut internetyhteydet, käyttäjäkohtainen tiedonsalaus
  • Toimivat työnkulkutoiminnot - Hyväksymiskäytännöt, muistutukset, tehtävänannot
  • Kytkettävissä vapaasti osaksi muita järjestelmiä, kuten CRM ja tuotannonohjaus
  • Ratkaisee useita EU:n tietosuoja-asetuksen luomia tiedohallinnan haasteita

Yksinkertainen käyttöliittymä

Kätevä järjestelmä mahdollistaa tietojen organisoimisen ja näyttämisen haluamallasi tavalla ilman vanhan kiinteän kansiorakenteen rajoituksia. Sinun tarvitsee vain tallentaa tiedosto järjestelmään ja merkitä se haluamillasi ominaisuuksilla. Enää ei tarvitse selata sokkeloisia kansiorakenteita ja yrittää arvata, mihin tiedosto pitäisi tallentaa.

Voit käyttää dokumentteja myös ilman internet-yhteyttä fiksuilla offline-toiminnoilla, joiden ansiosta sinulla on käytössä esimerkiksi kaikki viimeisen kuukauden aikana käsitellyt dokumenttivaraston tiedostot.

"Sinun ei enää tarvitse tietää missä dokumentti sijaitsee, vaan mitä dokumentti on."

EASY Dokumentinhallinta perustuu M-Files teknologiaan, joka edustaa uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

M-Files on saanut lukuisia palkintoja ja runsaasti tunnustusta uraauurtavasta kehitystyöstä. Esimerkiksi maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. M-Filesin tiedonhallintaratkaisu valittiin myös Vuoden 2015 tietotekniikkatuotteeksi.

Storage IT on M-Filesin OEM-Partner ja myymme myös pelkkiä dokumentinhallinta lisenssejä.

www.m-files.com/fi

Vuodessa yritysten tiedon määrä tuplantuu

70% työntekijöistä luottaa pääsääntöisesti sähköpostiin digitaalisten tietojen hallinnoinnissa.

Tutkimuksien mukaan 26% käyttäjistä sanoo heidän organisaatioiden tiedonhallinnan olevan kaaoksessa.

Tutustu konkreettisiin dokumentinhallinnan lukuihin

Infograafi osoittaa konkreettisilla luvuilla mitä ja miten paljon yritys menettää informaatiotulvaan ilman kunnollista järjestelmää.

Toimivan hallintajärjestelmän tärkein arvo on sen tehokas kyky organisoida, turvata ja prosessoida tietoa kasvavasta määrästä lähteitä.

Antamalla sähköpostisi alla olevaan kenttään voit ladata oranssista napista "Dokumentinhallintaa lukuina" infograafin.

  Sähköposti *

  Kiinnostuitko? Anna yhteystietosi ja asiantuntijamme on teihin pian yhteydessä!