Helppoa dokumentinhallintaa nykyaikaisesti

EASY_laatikkologo_Toimi_vihrea_small

Tehokas ja helppokäyttöinen dokumenttienhallintaratkaisu ratkaisee tehokkaasti kaiken kokoisten yritysten dokumenttien, sekä muun tiedonhallinnan, -etsinnän ja -seurannan ongelmia.

EASY Dokumentinhallinnalla et tarvitse paikallisia tietovarastoja, vaan kaikki yrityksessä käytetyt dokumentit säilytetään automaattisesti turvallisessa ja varmistetussa tietovarastossa. Tietoihin pääset aina käsiksi paikasta riippumatta pelkällä internet-yhteydellä.


Avainominaisuudet

Metatiedot luokittelevat dokumentit esimerkiksi sisällön, luokan tai käyttäjän perusteella. Tehokkailla hakutoiminnoilla löydät nopeasti haluamasi dokumentit.

Voit käyttää dokumentteja myös ilman internet-yhteyttä fiksuilla offline-toiminnoilla, joiden ansiosta sinulla on käytössä esimerkiksi kaikki viimeisen kuukauden aikana käsitellyt dokumenttivaraston dokumentit.

  • Sijainnista riippumaton - Täysi pilvipalvelu sisältäen offline-toiminnot
  • Helppo käyttää - Integroituu osaksi Windows-käyttöjärjestelmää
  • Käytön nopeus - Pikahaku ja dynaamisen näkymät
  • Hallittu muokkaus - Automaattinen versionhallinta
  • Tietoturvallinen - Suojatut internetyhteydet, käyttäjäkohtainen tiedonsalaus
  • Toimivat työnkulkutoiminnot - Hyväksymiskäytännöt, muistutukset, tehtävänannot
  • Kytkettävissä vapaasti osaksi muita järjestelmiä, kuten CRM ja tuotannonohjaus

Sinun ei enää tarvitse tietää missä dokumentti sijaitsee, vaan mitä dokumentti on.

mfilesEASY Dokumentinhallinta perustuu M-Files teknologiaan, joka edustaa uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

M-Files on saanut lukuisia palkintoja ja runsaasti tunnustusta uraauurtavasta kehitystyöstä. Esimerkiksi maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. M-Filesin tiedonhallintaratkaisu valittiin myös Vuoden 2015 tietotekniikkatuotteeksi.

Storage IT on M-Filesin OEM-Partner ja myymme myös pelkkiä dokumentinhallinta lisenssejä.

www.m-files.com/fi

Tutustu konkreettisiin dokumentinhallinnan lukuihin

M-Files infograafin, joka osoittaa konkreettisilla luvuilla mitä yritys menettää informaatiotulvaan ilman kunnollista järjestelmää.

Toimivan hallintajärjestelmän tärkein arvo on sen tehokas kyky organisoida, turvata ja prosessoida tietoa kasvavasta määrästä lähteitä.

Antamalla sähköpostisi alla olevaan kenttään voit ladata oranssista napista "Dokumentinhallintaa lukuina" infograafin.

Sähköposti *