EASY Toimi laatikko logoKeski-Suomen Kuljetus Oy on vuonna 1962 perustettu yritys, jonka palveluihin kuuluvat kuljetus, maarakennusurakointi ja kiviaineskauppa. Yrityksellä on viisi aluetoimistoa Keski-Suomessa; Jämsässä, Muuramessa, Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Viitasaarella sekä yksi aluetoimisto Etelä-Suomessa, Lohjalla. Toimialue on Keski-Suomi sekä Etelä-Suomi ja pääkaupunkiseutu. Rahti kulkee koko Suomen alueella.

Minkälaista oli elämä ennen EASYä?

“Kaikki myyjät ylläpitivät omaa asiakas- ja tarjouskantaa jolloin seuraaminen oli äärimmäisen haastavaa. Myyjien oma työskentelykin oli raskasta kun ei ollut selkeää työlistaa mitä seuraavaksi kuului tehdä ja kenelle. Pahinta oli kun yhdelle asiakkaalle saatettiin tehdä kahden myyjän toimesta eri aktiviteetteja.”

Mitä EASYllä ratkaistiin?

“Onhan se paljon tehokkaampaa kun nyt pääsemme kaikki samoihin tietoihin käsiksi ja voimme selkeästi keskittyä olennaisiin asioihin. Myynnin joka päiväinen tekeminen on tehokasta ja kokonaisuuden seuraaminen helppoa. Lisäksi tehtävien antaminen on todella kätevä juttu!”

Jarkko Lehtinen
Keski-Suomen Kuljetus Oy
www.ksk.fi

keski-suomen_kuljetus_logobanneri