Eco-Paronen siirtyi pilviaikaan johanna_kuva_bw

"Olimme suunnitelleet vanhan palvelimen korvaamista pilvipalvelulla jo vähän aikaa. Aluksi jännitti, että saadaanko kaikki toimimaan pilvessä samoin kuin aikaisemminkin. Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen voin sanoa että kaikki toimii hyvin ja entistä nopeammin. Hienoa oli myös se, että palvelimen vaihto pilvipalveluun hoitui meidän kannaltamme vain puolen päivän käyttökatkolla”

Johanna Paronen
Eco-Paronen Oy
puh. 0201 986 420

 

Eco-Paronen Oy on vuonna 1988 perustettu kiinteistöiden rakennusautomaation moniosaaja. Heidän päätuotteitaan ovat energiahallinta, urakointi, automaatiojärjestelmien modernisointi, vianetsintä,- korjaus, huollot ja järjestelmien ylläpito. Eco-Parosella työskentelee tällä hetkellä 10 työntekijää.

eco-paronen_1

Jälleenmyyjä / toimittajakumppani: Data Group Tuusula

dg-tuusula2Toimitus tehtiin yhdessä Data Group Tuusula:n kanssa, joka on pitkäaikainen Eco-Paronen Oy:n it-kumppani. Toimituksessa perustimme Eco-Paroselle pilvipalveluympäristön. Tämän jälkeen Data Group Tuusula määritteli ympäristön asetukset valmiiksi asiakkaalle sekä asensi pilvipalveluun vanhalla palvelimella olleet ohjelmistot kuten Visma Nova-laskutusohjelman. Data Group Tuusula hoiti myös Eco-Parosen toimiston tarvittavat työasema-asennukset sekä tarvittavat henkilökunnan koulutukset.

Data Group Porvoo/Tuusulan kotisivut