Yksi ratkaisun parhaita puolia oli nimenomaan käyttöönoton nopeus ja helppous eli saimme lanseerattua tuotteen nopeasti käyttöön.

-Mika Rajala, Toimitusjohtaja
Toijalan Tilitoimisto Oy

Toijalan Tilitoimisto Oy hoitaa sekä yrityskirjanpitoa että isännöintiä. Yritys on jaettu kahteen eri tiimiin; Kirjanpito- ja palkkahallinto sekä isännöinti. Moni asia koskettaa molempia tiimejä ja tämä rakenne tarjoaa tehokkaan tavan vastata asiakastarpeisiin kustannustehokkaasti sekä joustavasti.

www.toijalantilitoimisto.fi

 

Lähtötilanne

Toijalan tilitoimiston toimitusjohtaja Mika Rajala kertoo, että lähtötilanteena isännöinnin puolella oli haasteena saada näkyvyyttä huoltotapahtumille ja siten saada aikaan isännöitsijöiden, sekä huoltoyhtiöiden yhteiskäytössä olevia huoltokirjoja. Aluksi he lähtivät selvittämään valmissovelluksia, jotka kuitenkin ilmenivät liian raskaiksi tarpeisiin nähden, joten he laajensivat tarjoajien joukkoa.

Ongelmien ratkaisu ja palvelun hyödyt


EASY Toimi
löytyi Tamico Oy:n tarjonnan kautta ja ratkaisu varmistui oikeaksi tarpeisiin nähden räätälöintimahdollisuuksien vuoksi.

Tarpeet määriteltiin yhdessä ja lisänä huoltokirjaan tehtiin oma mobiilina toimiva käyttöliittymä. Parin suunnittelupalaverin jälkeen demoversio oli nopeasti käytössä ja ratkaisun rakentaminen eteni hyvin demoversiota muuttamalla sitä muutaman kerran.

Demokäytön ja testauksen ansiosta saatiin koko järjestelmä omine prosesseineen yhteensopivaksi jo olemassa oleviin ympäristöihin. Näin EASY Toimesta luotiin täsmä-ratkaisu juuri heidän näköisekseen.

Mika Rajala kommentoi, että järjestelmän ansiosta he pystyvät nykyään tarjoamaan asiakkailleen parempaa näkyvyyttä ja yhteistoimintoja huoltoyhtiöiden toimintaan. Yksi ratkaisun parhaita puolia oli käyttöönoton nopeus ja helppous eli tuotteen sai lanseerattua nopeasti käyttöön.

Toijalan tilitoimisto case study (.pdf)

Yhteistyökumppani: Tamico Oy

Tamico on arvostettu tietotekniikan palvelutalo joka tuottaa asiakkailleen laadukkaita, turvallisia ja helposti budjetoitavia IT:n ulkoistuspalveluita. Vuonna 1986 perustettu yritys työllistää noin 30 tietotekniikan palveluammattilaista.

www.tamico.fi