Keikyän Kivi työn teossa
Hautakivien erikoisliikkeessä etsittiin ennen tietoa papereista, nyt tärkeät tiedot löytyvät helposti ja nopeasti sähköisesti.

Keikyän Kivi Oy on vuodesta 1933 saakka valmistanut hautakiviä. Yritys on laajentunut usealle paikkakunnalle. Tuotantotilat sijaitsevat Sastamalassa ja kivijalkamyymälöitä on jo neljä: Turussa, Vantaalla ja kaksi liikettä Tampereella. Hautakiviedustajia on Suomessa yli sata.

Yritys aloitti EASY Toimen käytön kun he tunnistivat tarpeet hallita projekteja ja dokumentteja kätevämmin. Käytettyään järjestelmää muutaman kuukauden heillä ilmeni lisätoiveita. Ensin toteutettiin laskutusohjelmaan integrointi ja uuden myyjän tultua taloon toiminnanohjaukseen lisättiin EASY Myynninseuranta-moduli.

Järjestelmältä vaadittiin joustavuutta ja räätälöintiä

EASY MyynninseurantaVielä vuosi sitten yritys pyöritti tilauksia Excel-pohjaisesti. Nyt hautakivien erikoisliike on siirtynyt käyttämään Storage IT:n EASY Toimi –toiminnanohjausjärjestelmää. Koska yrityksen päätuotteita ovat yksilölliset hautakivet ja niihin liittyvät työt, tarvittiin myös toiminnanohjausjärjestelmään tuotannolle, myynnille ja hallinnolle sopivaa toimialakohtaista räätälöintiä – mutta kustannustehokkaasti.

Kun suunnittelupalvelu ja ajanmukainen valmistusteknologia mahdollistavat yksilöllisten muistomerkkien valmistuksen, tarvittiin myös järjestelmältä joustavuutta. EASYyn lisättiin muun muassa ominaisuus, jolla hautakiven asentaja voi ottaa asennetusta kivestä valokuvan mobiililaitteella ja lisätä sen suoraan järjestelmään mobiilisovelluksen avulla.

Myyntimies on myynnin työkalu

“EASYn avulla kaikki asiakkaiden ja jälleenmyyjien tiedot ovat keskitettynä yhteen paikkaan. Järjestelmä on integroitu suoraan laskutusjärjestelmään.”

Myyntipäällikön työkaluksi valittiin EASY Myyntimies, joka tukee asiakkuudenhallintaa, ja johon myyntipäällikkö voi kirjata tietoja jälleenmyyjien kanssa käydyistä tapaamisista ja keskusteluista. EASY Myyntimies on EASY Myynninseuranta -kokonaisuuteen liittyvä mobiilisovellus. Myyntimies sisältää ratkaisut, joilla hoidat kätevästi kontaktit asiakkaisiin ja pidät kirjaa tekemästäsi työstä paikasta riippumatta.

Marita Uurto
Keikyän Kivi Oy
www.muistoksi.fi

Kyikyän Kivi -logo
Data Group -logo

JH Computer Oy on tuottanut laadukasta IT-palvelua jo vuodesta 2002. Yrityksen tavoitteena on jatkaa laadukkaiden palveluiden tuottamista ja tarjota asiakkailleen parasta IT-osaamista, kustannustehokkaaseen hintaan.

www.jhcomputer.datagroup.fi