Eversheds SutherlandEversheds Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds on osa maailmanlaajuista Eversheds Sutherland -konsernia ja se toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla yli sadan työntekijän voimin.

Mika Jääskelä, Eversheds
Mika Jääskelä, Eversheds

Lisäksi yrityksen tytäryhtiön Heinonen & Co:n 40-henkinen tiimi tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuiset patentteihin, tavaramerkkeihin, mallioikeuksiin ja domain-nimiin liittyvät
palvelut yli 50 vuoden kokemuksella.

Eversheds on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmista asianajotoimistoista. Se palvelee yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkista sektoria niin kotimaassa kuin kansainvälisesti hyödyntäen
laajaa yhteistyöverkostoaan.

Pitkäaikainen asiakassuhde

Storage IT:n EASY Varma -ratkaisut ovat olleet Evershedsillä käytössä jo vuodesta 2010 asti.
”Etsimme ratkaisua verkkolevyjakoihin ja varmuuskopiointiin ja päädyimme Storage IT:n Terastorage-palvelukokonaisuuteen. Viisi vuotta sitten otimme lisäksi käyttöön Microsoft 365 Backupin”, kertoo Evershedsin järjestelmävastaava Mika Jääskelä.

”Valintamme osui Storage IT:n palveluihin, jotka olivat jo aiemmin olleet käytössä Heinonen & Co:n puolella ja niihin oltiin oltu tyytyväisiä. Tehokkailla myyntipuheilla taisi olla myös oma vaikutuksensa”, Jääskelä muistelee.

”Näin jälkikäteen arvioiden ja monen vuoden käyttökokemuksen perusteella valintamme on osunut oikeaan. Palvelu on vastannut odotuksiamme ja käytössämme on nyt varmin backup-työkalu koskaan”.

Helppoutta ja mielenrauhaa

Evershedsin omaan toimintaan saatua hyötyä on vaikea edes mitata. ”Meille elintärkeää on, että saamme asiat varmistettua ja pystymme häiriötilanteista huolimatta jatkamaan työskentelyä nopeasti. Meilläkin on jouduttu tekemään palautustoimia ja palautuminen niistä on tapahtunut ripeästi. Toimivat ja helppokäyttöiset järjestelmät tuovat mielenrauhaa ja varmistavat liiketoimintamme jatkumisen keskeytyksettä”, Jääskelä summaa.