EASY Toimi laatikko logoDahl-linjaliikenne Oy on linja-autoyritys joka sijaitsee Länsi-Suomessa Kokkolan kaupungissa. Yritys on perustettu vuonna 1962 jonka toiminta perustuu tilausajo- ja koulukuljetuksiin.

Turvallisilla ja hyvin varustetuilla turistibusseilla Dahl-linjaliikenne Oy tarjoaa yhteistyössä Kokkolan Matkatoimisto Oy:n kanssa myös matkoja ympäri maailman.

www.dahlbus.fi

Mitä EASY Toimi teille tarjoaa?

dahl_linja-auto

“Suurimpana haasteena meillä oli miten saada informaatio kulkemaan toimipisteidemme välillä. Tiedostot ja sopimukset olivat monessa eri paikassa ja tämän lisäksi autojen huoltotarpeet olivat hyvin hajallaan josko tiedossa ollenkaan.

Ennen EASYä korjaamovastaavan työ oli lähes mahdoton. Pahimmassa tapauksessa meillä oli jo 100 tyytymätöntä asiakasta.

EASY Toimen käyttöönoton jälkeen ongelmat ratkesivat heti. Autojen viat syötetään aina järjetelmään jonka jälkeen kaikki tieto on heti käytettävissä niin korjaamon, pesulan kuin myös toimiston puolella. Meillä on myös kaikki muutkin autojen tiedot EASYssä. Esimerkiksi määräaikaiskatsastuksen ajankohdat tulevat minun sähköpostiini aina 60 päivää ennen umpeutumista.

Kaikki tämä tieto jää toki myös EASYn historiaan mistä sen voi helposti poimia esille aina kun sitä tarvitsee.”

Miten EASY otettiin käyttöön?

“Olin jo muutaman vuoden tiedostanut ongelman ja hakenut siihen ratkaisua. Halusin helpon työkalun mihin yksinkertaisesti pystyy dokumentoida mitä on tehnyt ja tieto on sen jälkeen helposti löydettävissä.

IT-kumppanimme K-P Konttoripiste Kokkolasta kertoi EASY Toimesta ja jo ensi tapaamisen jälkeen olimme varmoja että tässä on meidän ratkaisu. Käyttöönoton yhteydessä EASY muokattiin haluamaamme muotoon teknisen henkilön toimesta, joka oli myös käytettävissä pari kuukautta käyttöönoton jälkeen mahdollisia kysymyksiä varten. Sen jälkeen meitä palvelee maksuton asiakaspalvelu.”

Suositteletko EASY Toimea muille?

“Kyllä suosittelen! EASY Toimi on edullinen ja helppokäyttöinen verrattuna muihin vastaaviin ohjelmiin. Voin suositella EASYa ehdottomasti muillekin sillä sen helppo käyttöisyys ja tehokkuus ovat juuri niitä asioita mitä kaipasimme.”

Jonas Dahl
Yrittäjä
Hallituksen puheenjohtaja