“Asianajoalalla tietoturva on erityisen tärkeää, sillä toimeksiantoihin liittyvät asiat ovat luottamuksellisia. Pilvipalvelu on luotettavampi kuin esimerkiksi mukana kulkevat paperit.”

Johanna Mannila
AssistenttiAsianajotoimisto pajala logo
Asianajotoimisto Pajala Ky
puh. 040 777 5437
www.midlex.fi

Lähtötilanne

Asianajotoimisto Pajala Ky on Jyväskylässä toimiva asianajotoimisto. Yrityksessä oli tullut aika uusia asianajaja Pekka Pajalan tietokone ja uudelle koneelle toivottiin ominaisuutta, jolla toimeksiantoihin liittyvien dokumenttien käyttö olisi mahdollista myös toimiston ulkopuolella. Asianajajan työ on liikkuvaista ja tästä syystä tiedostojen reaaliaikainen etähallinta koettiin tarpeelliseksi.

Pajala otti yhteyttä Petri Kasuriseen, joka oli toiminut jo vuosia asianajotoimiston luottohenkilönä kaikissa heidän tietotekniikkaan liittyvissä asioissa. Sopivan uuden tietokoneen lisäksi Petri kertoi EASY Tiedostopalvelimesta, jonka avulla asianajotoimiston dokumenttien käyttö olisi mahdollista muuallakin kuin toimistolla.

Asianajoalalla tietoturva on erityisen tärkeää, sillä toimeksiantoihin liittyvät asiat ovat luottamuksellisia. Pilvipalvelu on luotettavampi kuin esimerkiksi mukana kulkevat paperit.

Ongelmien ratkaisu ja palvelun hyödyt

Johanna Mannila ja Pekka Pajala

EASY Tiedostopalvelimen avulla asianajaja Pekka Pajalan ja assistentti Johanna Mannilan käytössä on nyt aina ajantasaiset dokumentit ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti.

Palvelun avulla asiakkaan käyttöön voidaan toimittaa suurikin määrä dokumentteja ja määritellä niihin esimerkiksi aikarajoitukset. Aikaisemmin dokumentteja oli toimitettu mm. sähköpostin liitteenä, jolloin ongelmaksi oli muodostunut tiedostojen rajallinen koko ja hallittavuus.

“Yhteistyö sujui hyvin ja kaikki tapahtui sovitussa aikataulussa. EASY Tiedostopalvelin asennettiin toimiston molemmille koneille ja perehdytys oli selkeää. Petri Kasurinen soitti vielä myöhemmin ja varmisti, että palvelu oli toiminut odotusten mukaisesti.”

 

EASY Pilvi -pilvipalvelut
dglogo

“”Yhteistyö sujui hyvin ja kaikki tapahtui sovitussa aikataulussa.”
Johanna Mannila, Asianajotoimisto Pajala

Jälleenmyyjä on täyden palvelun IT-talo. Data Group Jyväskylä palvelee yritysasiakkaita kaikissa IT-laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvissä asioissa koko Keski-Suomen alueella. Liike on erikoistunut pk-sektorin yritysratkaisuihin. Palveluihin kuuluvat ohjelmistot, laitteet, koulutukset, ylläpitopalvelut ja tuki.

www.jyvaskyla.datagroup.fi