Varmuuskopiointi Toimipisteille – Rosk’n Roll

“Toimipisteiden tietojen varmuuskopiointi ei ollut meillä kunnossa, eivätkä resurssimme riittäneet valvontaan. Tarvitsimme automaattisen ja helpon varmuuskopiointiratkaisun.”

Keikyän Kivi Oy: Tiedot tilauksista ja myynneistä löytyvät nyt iisisti

Kyikyän Kivi -logo

“EASYn avulla kaikki asiakkaiden ja jälleenmyyjien tiedot ovat keskitettynä yhteen paikkaan. Järjestelmä on integroitu suoraan laskutusjärjestelmään.”

Marita uurto

Asianajotoimisto Pajala hallitsee dokumenttejaan nykyään ajasta ja paikasta riippumatta

Johanna Mannila ja Pekka Pajala

“Asianajoalalla tietoturva on erityisen tärkeää, sillä toimeksiantoihin liittyvät asiat ovat luottamuksellisia. Pilvipalvelu on luotettavampi kuin esimerkiksi mukana kulkevat paperit.”

Asianajotoimisto Urtti ratkaisi tiedonhallinnan ongelmansa EASY Tiedostopalvelin -palvelulla

asianajotoimisto_urtti_logo

“Palvelu ratkaisee monet ongelmat: kaikilla käyttäjillä on aina käytettävissään ajankohtaiset tiedot työskentelyajasta ja –paikasta riippumatta ja varmuuskopiointikin hoituu samalla.”

Keski-Suomen Kuljetus Oy ratkaisi myyntinsä haasteet EASY Toimen avulla

“Onhan se paljon tehokkaampaa kun nyt pääsemme kaikki samoihin tietoihin käsiksi ja voimme selkeästi keskittyä olennaisiin asioihin. Myynnin joka päiväinen tekeminen on tehokasta ja kokonaisuuden seuraaminen helppoa. Lisäksi tehtävien antaminen on todella kätevä juttu!”

Puttek Oy – Varmuuskopiointi PK-yrityksille

“Palvelu on osoittautunut kustannuksiltaan todella edulliseksi ja vaivattomaksi käyttää. Kerran viikossa tulee sähköposti ja kone näyttää päivittäin, että homma on hoidettu. Varmistukset hoituvat täysin automaattisesti internetyhteyden kautta ja voimme luottaa siihen, että tiedot ovat turvallisessa paikassa ja palautettavissa nopeasti, mikäli niitä tarvitsemme.”

Sasu Tuominen

Data Group Kotka / Kouvolan tapa jälleenmyydä varmuuskopiointiratkaisua

Logo DG Kotka Kouvola

”Käytämme EASY Varma -varmuuskopiointia, koska homma toimii ja kaikki on helppoa. Virhetilanteita ei juurikaan ilmene. Räätälöintitarpeetkin on aina saatu hoidettua.”

Dahl-linjaliikenne Oy: EASY Huoltotöiden hallinta

“EASY Toimi on edullinen ja helppokäyttöinen verrattuna muihin vastaaviin ohjelmiin. Voin suositella ehdottomasti muillekin sillä sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus ovat juuri niitä asioita mitä kaipasimme.”

Jonas Dahl
Dahl-linjaliikenne Oy

Jyväskylän HuoltoSilta Oy vaihtoi ongelmallisen pilvipalvelunsa kotimaiseen EASY Pilveen.

”Todella vaivaton käyttöönotto. EASY Pilvi oli todella ratkaisu tarpeisiimme. Näillä kokemuksilla uskallan suositella muillekin.”

Comgate siirsi ohjelmistot vanhoilta fyysisiltä palvelimilta moderniin EASY Pilvipalvelimeen

”Jos vertaa lähtökohtaa, niin parempi on tilanne nyt ja työtä on helpottanut, kun ei tarvitse huolehtia fyysistä palvelimista. Resursseja on siis vapautunut muihin tuottaviin hommiin.”

Matti Kuokkanen

Halton Oy – Varmuuskopiointi kannettaville

“Meillä on paljon liikkuvaa myyntihenkilöstöä ympäri maailman. Storage IT:n ratkaisu tarjosi joustavan vaihtoehdon tärkeiden tietojen varmuuskopiointiin. Lisäksi varmuuskopioinnin valvonta ja käyttäjäraportit vaikuttivat päätökseen.”

Aki saxen

Virtuaaliypäristön varmuuskopionti – Puuliitto Oy

“Halusimme laadukkaan varmuuskopiointi­ratkaisun virtuaali­ympäristöllemme. Esimerkiksi Exchange-sähköpostit haluamme saada varmasti palautettua vahingon sattuessa ja ilman ylimääräisiä “käsitöitä”. Myös varmuuskopioiden säilytys paloalueen ulkopuolella on meille tärkeä kriteeri.”

Timo Saarikangas

Eco-Paronen siirtyi pilviaikaan

“Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen voin sanoa että kaikki toimii hyvin ja entistä nopeammin. Hienoa oli myös se, että palvelimen vaihto pilvipalveluun hoitui meidän kannaltamme vain puolen päivän käyttökatkolla”

Johanna Paronen

Jatke -konserni ratkaisi tiedon palauttamisen ongelmat varmuuskopiointijärjestelmällä

“Varmuuskopiointi­ratkaisu on vastannut erittäin hyvin ongelmaan ja on kovassa käytössä. Asiakas on tyytyväinen kun tiedot saadaan äärimmäisen nopeasti palautettua ja koska teknologia on ”online”, saadaan versiohistoriasta juuri oikea versio.”