Dahl-linjaliikenne Oy: EASY Huoltotöiden hallinta

“EASY Toimi on edullinen ja helppokäyttöinen verrattuna muihin vastaaviin ohjelmiin. Voin suositella ehdottomasti muillekin sillä sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus ovat juuri niitä asioita mitä kaipasimme.” Lue lisää “Dahl-linjaliikenne Oy: EASY Huoltotöiden hallinta”

Jonas Dahl
Dahl-linjaliikenne Oy

Halton Oy – Varmuuskopiointi kannettaville

“Meillä on paljon liikkuvaa myyntihenkilöstöä ympäri maailman. Storage IT:n ratkaisu tarjosi joustavan vaihtoehdon tärkeiden tietojen varmuuskopiointiin. Lisäksi varmuuskopioinnin valvonta ja käyttäjäraportit vaikuttivat päätökseen.” Lue lisää “Halton Oy – Varmuuskopiointi kannettaville”

Aki saxen

Lotta Svärd Säätiö vaihtoi vanhanaikaisen asiakaskortisto-ohjelman EASY Toimeen

“Yhteistyö sujui erinomaisesti. Yhteyshenkilö ymmärsi mitä me tarvitsemme ja hän räätälöi valmiista ohjelmasta meille sopivan.”

Lue lisää “Lotta Svärd Säätiö vaihtoi vanhanaikaisen asiakaskortisto-ohjelman EASY Toimeen”

Puttek Oy – Varmuuskopiointi PK-yrityksille

“Palvelu on osoittautunut kustannuksiltaan todella edulliseksi ja vaivattomaksi käyttää. Kerran viikossa tulee sähköposti ja kone näyttää päivittäin, että homma on hoidettu. Varmistukset hoituvat täysin automaattisesti internetyhteyden kautta ja voimme luottaa siihen, että tiedot ovat turvallisessa paikassa ja palautettavissa nopeasti, mikäli niitä tarvitsemme.” Lue lisää “Puttek Oy – Varmuuskopiointi PK-yrityksille”

Sasu Tuominen

Data Group Kotka / Kouvolan tapa jälleenmyydä varmuuskopiointiratkaisua

Logo DG Kotka Kouvola

”Käytämme EASY Varma -varmuuskopiointia, koska homma toimii ja kaikki on helppoa. Virhetilanteita ei juurikaan ilmene. Räätälöintitarpeetkin on aina saatu hoidettua.” Lue lisää “Data Group Kotka / Kouvolan tapa jälleenmyydä varmuuskopiointiratkaisua”

Jukka Kontinen

Eco-Paronen siirtyi pilviaikaan

“Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen voin sanoa että kaikki toimii hyvin ja entistä nopeammin. Hienoa oli myös se, että palvelimen vaihto pilvipalveluun hoitui meidän kannaltamme vain puolen päivän käyttökatkolla” Lue lisää “Eco-Paronen siirtyi pilviaikaan”

Johanna Paronen

Eversheds Asianajotoimisto

Mika Jääskelä, Eversheds

Eversheds Asianajotoimisto Oy on liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Eversheds on osa maailmanlaajuista Eversheds Sutherland -konsernia ja se toimii Suomessa kuudella paikkakunnalla yli sadan työntekijän voimin. Lisäksi yrityksen tytäryhtiön Heinonen & Co:n 40-henkinen tiimi tarjoaa asiakkailleen maailmanlaajuiset patentteihin, tavaramerkkeihin, mallioikeuksiin ja domain-nimiin liittyvät palvelut yli 50… Lue lisää “Eversheds Asianajotoimisto”

Jatke -konserni ratkaisi tiedon palauttamisen ongelmat varmuuskopiointijärjestelmällä

“Varmuuskopiointi­ratkaisu on vastannut erittäin hyvin ongelmaan ja on kovassa käytössä. Asiakas on tyytyväinen kun tiedot saadaan äärimmäisen nopeasti palautettua ja koska teknologia on ”online”, saadaan versiohistoriasta juuri oikea versio.” Lue lisää “Jatke -konserni ratkaisi tiedon palauttamisen ongelmat varmuuskopiointijärjestelmällä”

Asianajotoimisto Urtti ratkaisi tiedonhallinnan ongelmansa EASY Tiedostopalvelin -palvelulla

asianajotoimisto_urtti_logo

“Palvelu ratkaisee monet ongelmat: kaikilla käyttäjillä on aina käytettävissään ajankohtaiset tiedot työskentelyajasta ja –paikasta riippumatta ja varmuuskopiointikin hoituu samalla.” Lue lisää “Asianajotoimisto Urtti ratkaisi tiedonhallinnan ongelmansa EASY Tiedostopalvelin -palvelulla”

Elina Saari

Virtuaaliympäristön varmuuskopionti – Puuliitto Oy

“Halusimme laadukkaan varmuuskopiointi­ratkaisun virtuaali­ympäristöllemme. Esimerkiksi Exchange-sähköpostit haluamme saada varmasti palautettua vahingon sattuessa ja ilman ylimääräisiä “käsitöitä”. Myös varmuuskopioiden säilytys paloalueen ulkopuolella on meille tärkeä kriteeri.” Lue lisää “Virtuaaliympäristön varmuuskopionti – Puuliitto Oy”

Timo Saarikangas

Keikyän Kivi Oy: Tiedot tilauksista ja myynneistä löytyvät nyt iisisti

Kyikyän Kivi -logo

“EASYn avulla kaikki asiakkaiden ja jälleenmyyjien tiedot ovat keskitettynä yhteen paikkaan. Järjestelmä on integroitu suoraan laskutusjärjestelmään.” Lue lisää “Keikyän Kivi Oy: Tiedot tilauksista ja myynneistä löytyvät nyt iisisti”

Marita uurto

Keski-Suomen Kuljetus Oy ratkaisi myyntinsä haasteet EASY Toimen avulla

“Onhan se paljon tehokkaampaa kun nyt pääsemme kaikki samoihin tietoihin käsiksi ja voimme selkeästi keskittyä olennaisiin asioihin. Myynnin joka päiväinen tekeminen on tehokasta ja kokonaisuuden seuraaminen helppoa. Lisäksi tehtävien antaminen on todella kätevä juttu!” Lue lisää “Keski-Suomen Kuljetus Oy ratkaisi myyntinsä haasteet EASY Toimen avulla”

Jarkko Lehtinen

Toijalan tilitoimiston huoltokirjojen yhteiskäytön haasteet ratkaistiin nopeasti EASY Huoltotöiden hallinnalla.

“Yksi ratkaisun parhaita puolia oli nimenomaan käyttöönoton nopeus ja helppous eli saimme lanseerattua tuotteen nopeasti käyttöön.” Lue lisää “Toijalan tilitoimiston huoltokirjojen yhteiskäytön haasteet ratkaistiin nopeasti EASY Huoltotöiden hallinnalla.”

Mika Rajala

Comgate siirsi ohjelmistot vanhoilta fyysisiltä palvelimilta moderniin EASY Pilvipalvelimeen

”Jos vertaa lähtökohtaa, niin parempi on tilanne nyt ja työtä on helpottanut, kun ei tarvitse huolehtia fyysistä palvelimista. Resursseja on siis vapautunut muihin tuottaviin hommiin.” Lue lisää “Comgate siirsi ohjelmistot vanhoilta fyysisiltä palvelimilta moderniin EASY Pilvipalvelimeen”

Matti Kuokkanen

Jyväskylän HuoltoSilta Oy vaihtoi ongelmallisen pilvipalvelunsa kotimaiseen EASY Pilveen.

”Todella vaivaton käyttöönotto. EASY Pilvi oli todella ratkaisu tarpeisiimme. Näillä kokemuksilla uskallan suositella muillekin.” Lue lisää “Jyväskylän HuoltoSilta Oy vaihtoi ongelmallisen pilvipalvelunsa kotimaiseen EASY Pilveen.”

Tuomo Trög

Asianajotoimisto Pajala hallitsee dokumenttejaan nykyään ajasta ja paikasta riippumatta

Johanna Mannila ja Pekka Pajala

“Asianajoalalla tietoturva on erityisen tärkeää, sillä toimeksiantoihin liittyvät asiat ovat luottamuksellisia. Pilvipalvelu on luotettavampi kuin esimerkiksi mukana kulkevat paperit.” Lue lisää “Asianajotoimisto Pajala hallitsee dokumenttejaan nykyään ajasta ja paikasta riippumatta”

Johanna Mannila

Varmuuskopiointi Toimipisteille – Rosk’n Roll

“Toimipisteiden tietojen varmuuskopiointi ei ollut meillä kunnossa, eivätkä resurssimme riittäneet valvontaan. Tarvitsimme automaattisen ja helpon varmuuskopiointiratkaisun.” Lue lisää “Varmuuskopiointi Toimipisteille – Rosk’n Roll”

Anna Reid