EASY Pilvi

Pilvi- ja tiedostopalveluista sanottua

naama

”Palvelu ratkaisee monet ongelmat: kaikilla käyttäjillä on aina käytettävissään ajankohtaiset tiedot työskentelyajasta ja –paikasta riippumatta ja varmuuskopiointikin hoituu samalla.”

Elina Saari
Asianajotoimisto Urtti

Lue lisää

naama

”Todella vaivaton käyttöönotto. EASY Pilvi oli oikea ratkaisu tarpeisiimme. Näillä kokemuksilla uskallan suositella muillekin.”

Tuomo Trög
Jyväskylän HuoltoSilta Oy

Lue lisää

naama

”EASY Tiedostopalvelimen avulla asianajajan ja assistentin käytössä ovat ajantasaiset dokumentit ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi varmuuskopiointi tapahtuu automaattisesti.”

Johanna Mannila
Asianajotoimisto Pajala

Lue lisää

naama

”Olimme suunnitelleet vanhan palvelimen korvaamista pilvipalvelulla jo vähän aikaa. Aluksi jännitti, että saadaanko kaikki toimimaan pilvessä samoin kuin aikaisemminkin. Nyt muutaman kuukauden käytön jälkeen voin sanoa että kaikki toimii hyvin ja entistä nopeammin.”

Johanna Paronen
Eco-Paronen Oy

Lue lisää

EASY Toimi

Toiminnanohjaus- ja dokumentinhallintapalveluista sanottua

naama

"EASY Toimi on edullinen ja helppokäyttöinen verrattuna muihin vastaaviin ohjelmiin. Voin suositella ehdottomasti muillekin sillä sen helppokäyttöisyys ja tehokkuus ovat juuri niitä asioita mitä kaipasimme."

Jonas Dahl
Dahl-linjaliikenne Oy

Lue lisää

naama

"Onhan se paljon tehokkaampaa kun nyt pääsemme kaikki samoihin tietoihin käsiksi ja voimme selkeästi keskittyä olennaisiin asioihin. Myynnin joka päiväinen tekeminen on tehokasta ja kokonaisuuden seuraaminen helppoa. Lisäksi tehtävien antaminen on todella kätevä juttu!"

Jarkko Lehtinen
Keski-Suomen Kuljetus Oy

Lue lisää

naama

"EASYn avulla kaikki asiakkaiden ja jälleenmyyjien tiedot ovat keskitettynä yhteen paikkaan. Järjestelmä on integroitu suoraan laskutusjärjestelmään."

Maria Uurto
Keikyän Kivi Oy

Lue lisää

EASY Varma

Varmuuskopiointipalveluista sanottua

naama

"Meillä on paljon liikkuvaa myyntihenkilöstöä ympäri maailman. Storage IT:n ratkaisu tarjosi joustavan vaihtoehdon tärkeiden tietojen varmuuskopiointiin. Lisäksi varmuuskopioinnin valvonta ja käyttäjäraportit vaikuttivat päätökseen."

Aki Saxen
Halton Oy

naama

"Varmuuskopiointiratkaisu on vastannut erittäin hyvin ongelmaan ja on kovassa käytössä. Asiakas on tyytyväinen kun tiedot saadaan äärimmäisen nopeasti palautettua ja koska teknologia on ”online”, saadaan versiohistoriasta juuri oikea versio."

Jatke Konserni

Lue lisää

naama

"Halusimme laadukkaan varmuuskopiointiratkaisun virtuaaliympäristöllemme. Esimerkiksi Exchange-sähköpostit haluamme saada varmasti palautettua vahingon sattuessa ja ilman ylimääräisiä "käsitöitä". Myös varmuuskopioiden säilytys paloalueen ulkopuolella on meille tärkeä kriteeri."

Timo Saarikangas
Puuliitto Oy

naama

”Käytämme EASY Varma -varmuuskopiointia, koska homma toimii ja kaikki on helppoa. Virhetilanteita ei juurikaan ilmene. Räätälöintitarpeetkin on aina saatu hoidettua.”

Jälleenmyynnin tapauskuvaus: Data Group Kotka/Kouvola

Lue lisää