Suurilla yrityksillä toimipaikkojen hajanaisuus ja suuret etäisyydet tuovat omat haasteensa varmuuskopiointiin. Monilta yrityksiltä puuttuu kunnollinen keskitetty ratkaisu, joka takaisi kaikkien toimipisteiden ja työasemien varmennukset hallitusti samaan paikkaan.

Ohjeistukset, verkkolevyt, kopiointiskriptit tai muistitikut eivät välttämättä toimi odotetusti. Nauha-asemien nauhat saattavat jäädä vaihtamatta lomien tai kiireen vuoksi. Myös varmuuskopiointien seuranta on ollut lähes mahdotonta. Ratkaisullamme saat nämä kaikki asiat kuntoon ja lisäksi tiedonpalautus on nopeaa ja ilmaista.

Joustava arkkitehtuuri

EASY Varman Proxy-tekniikalla voidaan rakentaa tarkoituksenmukaisia tietomäärät ja tietoliikennekapasiteetit huomioonottavia ratkaisuja. Toimipisteiden järjestelmistä ja tarpeista riippuen voidaan rakentaa tähtimallin tai tarvittaessa usean paikallisen tietovaraston (proxy) ratkaisuja.

Paikalliset tietovarastot soveltuvat hyvin esimerkiksi globaaliin ympäristöön, jossa tietovarastot rakennetaan maakohtaisesti. Kaikissa tapauksissa kokonaisuus sisältää varmuuskopioaineistojen turvakopioiden tallentamisen Storage IT:n offsite-tietovarastoon.

"Varmuuskopioinnit suoritetaan päivittäin täysin automaattisesti ja sinun tehtäväksi jää ainoastaan viikottaisen valvontasähköpostin lukeminen."

Kiinnostuitko? Anna yhteystietosi ja asiantuntijamme on teihin pian yhteydessä!