Suosittua Storage IT:n varmuuskopiointipalvelua käytetään jo yli 2000 suomalaisessa yrityksessä. Varmuuskopiointipalvelu on helppo ja vaivaton ratkaisu, jolla taataan, että yrityksen tiedot ovat varmasti tallessa. Ammattilaisten hoitamana varmuuskopiointipalvelu on vakuutus yrityksellesi.

1. Kuinka paljon palvelu maksaa?
Palvelun hinta perustuu varmuuskopioidun tiedon määrään. Edullisimmillaan saat varmuuskopioinnin käyttöösi  12 eurolla kuukaudessa. Arvioimme aina yhdessä tapauskohtaisesti käyttöösi oikean kokoisen ratkaisun. Jos tarvitset apua asennukseen, on asennuspalvelun hinta 150 euroa. Hinnat ilman arvonlisäveroa.

2. Mikä on palvelun idea?
Palvelumme varmistaa, että yrityksesi liiketoiminnalle tärkeät tiedot pysyvät tallessa. Mahdollisien vian tai onnettomuuden sattuessa, pääset nopeasti takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, sillä palautamme varmistetut tiedot tuhoutuneiden tietojen tilalle.

3. Miten saan palvelun käyttöön? Voiko sitä testata?
Voit tilata palvelun käyttöösi suoraan internetistä. Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja asentaa palvelun etäyhteydellä. Nopeimmillaan saat yrityksesi varmuuskopioinnit kuntoon jo saman päivän aikana.

Myönnämme palvelulle tyytyväisyystakuun.

 Tämä tarkoittaa sitä, että voit ottaa palvelun rauhassa käyttöön ja ennen ensimmäisen laskun lähettämistä pyydämme sinulta vielä vahvistuksen palvelun laskutuksen aloittamiselle.

Tutustu tarkemmin

Kiinnostuitko? Anna yhteystietosi ja asiantuntijamme on teihin pian yhteydessä!