Toimiva varmuuskopiointi on vakuutus yrityksellesi

EASY Varma Varmuuskopiointiratkaisut

Suosittua Storage IT:n varmuuskopiointipalvelua käytetään jo yli 2000 suomalaisessa yrityksessä. Varmuuskopiointipalvelu on helppo ja vaivaton ratkaisu, jolla taataan, että yrityksen tiedot ovat varmasti tallessa. Ammattilaisten hoitamana varmuuskopiointipalvelu on vakuutus yrityksellesi.

 

1. Kuinka paljon palvelu maksaa?
Palvelun perushinta on 25 euroa kuukaudessa. Palvelun hinnoittelu perustuu varmuuskopioidun tiedon määrään. Tehokkaan pakkauksen johdosta yli 80% asiakkaistamme riittää peruspalvelun kapasiteetti. Peruspalvelun sisältämä kapasiteetti on 50 GB, joka vastaa noin 80-100 GB pakkaamattomia aineistoja. Asennuspalvelun hinta on 150 eur. Hinnat ilman arvonlisäveroa.

2. Mikä on palvelun idea?
Palvelumme varmistaa, että yrityksesi liiketoiminnalle tärkeät tiedot pysyvät tallessa. Mahdollisien vian tai onnettomuuden sattuessa, pääset nopeasti takaisin normaaliin päiväjärjestykseen, sillä palautamme varmistetut tiedot tuhoutuneiden tietojen tilalle.

3. Miten saan palvelun käyttöön? Voiko sitä testata?
Voit tilata palvelun käyttöösi suoraan internetistä. Tilauksen jälkeen asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja asentaa palvelun etäyhteydellä. Nopeimmillaan saat yrityksesi varmuuskopioinnit kuntoon jo saman päivän aikana.


STORAGE IT:N VARMUUSKOPIOINTIPALVELU SISÄLTÄÄ:

  • Tietojen päivittäinen varmuuskopiointi Storage IT:n tietovarastoon
  • Automaattinen valvonta- ja hälytysjärjestelmä
  • Automaattinen viikkoraportti (sähköposti)
  • Ilmainen asiakaspalvelu työaikana 9-17 (Vastauspalvelu 24/7)
  • Varmuuskopioidut tiedot ovat nopeasti palautettavissa takaisin käyttöön (24/7) asiakkaan toimesta ja ilman lisäkustannuksia
  • Ohjelmiston rajaton asennus
  • Tiedostojen pakkaus ja salakirjoitus (keskimääräinen pakkausteho 50%)

Myönnämme palvelulle tyytyväisyystakuun. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ottaa palvelun rauhassa käyttöön ja ennen ensimmäisen laskun lähettämistä pyydämme sinulta vielä vahvistuksen palvelun laskutuksen aloittamiselle.

Tutustu tarkemmin

Varmuuskopiointi Pk-yrityksille -tuotekortti (.pdf)