Kannettavien kaikki tiedot talteen ajasta ja paikasta riippumatta

EASY_Varma_logo_small

Storage IT:n ratkaisu sopii hyvin kannettaville tietokoneille ja liikkuville ihmisille. Automaattisen järjestelmän avulla tietokone osaa varmistaa uudet ja muuttuneet tietonsa missä vain kunhan käytössä on internetyhteys.

Käytännössä esimerkiksi työmatkalla illalla hotellissa kun luet päivän sähköposteja, kannettava varmistaa samalla kaikki uudet ja muuttuneet tiedot, etkä edes huomaa sitä!


Korkean tason tietoturvaa ja turvallisuutta

EASY Varma on huipputurvallinen varmuuskopiointiratkaisu, jossa yrityksesi tärkeät tiedot tallennetaan turvalliseen ja valvottuun offsite -tietovarastoon. Kaikki varmennettavat tiedot salakirjoitetaan asiakkaan määrittelemällä turva-avaimella. Tiedonsiirrot STORAGE IT-järjestelmään on suojattu Secure Gateway-ratkaisulla. Lisäksi automaattinen valvontajärjestelmä valvoo kaikkia varmuuskopiointitapahtumia ja tarvittaessa hälyttää ongelmatilanteista.

Keskitetty hallinta mahdollistaa vaivattoman ylläpidon. Valvontaraporteilla ja graafisilla seurantanäkymillä pystyt seuraamaan ryhmien varmuuskopiointitapahtumia ja kapasiteettien käyttöä.

Keskitetyllä hallinnalla saat ryhmiteltyä kannettavan käyttäjät omiin ryhmiinsä ja määrättyä näille ryhmäkohtaiset asetukset.