Varmenna mielenrauhasi turvakopio/offsite -ratkaisuilla

EASY Varma Varmuuskopiointiratkaisut"Virtuaaliympäristöjen paikallisen varmistusaineistojen automaattinen turvakopiointi Storage IT:n tietovarastoon."

Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta: Ominaisuus on määriteltävissä suoraan ohjelmiston omilla työkaluilla. Pilvivarasto näkyy ohjelmistossa kuten paikallinen varasto. Ratkaisussa kaikki siirrettävä materiaali salataan salausavaimella ja siirrossa käytetään salattua yhteyttä.

Storage IT:n tietovarasto sijaitsee Suomessa. Tarvitset vain osoitteen, johon ottaa yhteyden, sekä tunnuksen ja salasanan. Palvelun käyttöönottamiseen ei vaadita erillisiä VPN- tai muita palomuuriin tehtäviä tunneleita.

Veeam Cloud Connect


Huippunopea tietojen palautus

Tekniikassa hyödynnetään VEEAM Cloud Connect- rajapintaa, joka mahdollistaa aineistojen siirtämisen tietoturvallisesti SSL-salauksella, jonka lisäksi kaikki aineistot salataan salausavaimella.

Toimitus sisältää:

  • Kokonaisuuden räätälöinnin asiakkaan tarpeita vastaavaksi
  • Ratkaisun asennuksen toimintavalmiuteen
  • Testipalautukset
  • Asiakaskohtaisen ratkaisukuvauksen
  • Disaster recovery-suunnitelman (optio)

Proxy-tekniikan ansiosta tiedot ovat välittömästi palautettavissa omassa lähiverkossa: muutama napin painallus ja menettämäsi tiedot on palautettu takaisin tietokoneen kovalevylle.

Veeam palkitsi Storage IT:n vuoden 2016 parhaaksi Cloud Service Provideriksi.