EASY Myyntimies EASY Mobiiliratkaisut EASY Myyntimies on liikkuvan myyjän mobiilityökalu. Myyntimies sisältää ratkaisuja, joilla hoidat kätevästi kontaktit asiakkaisiin ja pidät kirjaa tekemästäsi työstä paikasta riippumatta. Lue lisää EASY Huoltomies EASY Huoltomies on mobiilina toimiva palvelu työnhallintaan. Automatisoit sillä töiden jakelun, käsittelyn, sekä niiden seurannan. Huoltomiehellä tiedät aina mitä kukakin on tehnyt ja milloin laskuttaa. Lue lisää EASY Vartija EASY Vartija automatisoi tehtävien jakelun, käsittelyn, sekä niiden seurannan. Sovelluksen käyttäjänä pidät aikataulut kunnossa ja tiedät aina mitä vartiointitehtäviä on tulossa ja menossa. Lue lisää Sinun ratkaisusi EASY Mobile voidaan räätälöidä mille tahansa toimialalle ja tarpeelle. Rakennamme juuri sinulle sopivan ratkaisun, jonka avulla liikkuva työnteko muuttuu sujuvammaksi ja tehokkaammaksi.

 

Mobiiliratkaisut helpottavat liikkuvaa työskentelyä

EASY Mobile voidaan räätälöidä mille tahansa toimialalle ja tarpeelle. Rakennamme juuri sinulle sopivan ratkaisun, jonka avulla liikkuva työnteko muuttuu sujuvammaksi ja tehokkaammaksi.


HAASTA MEIDÄT ja lupaamme luoda juuri oikean ratkaisun sinulle.

Lisäominaisuuksina kunkin mobilen perustoiminnoille, mobilessa voi olla toimintoina esimerkiksi allekirjoitus, paikkatieto, navigointi kohteeseen ja valokuvan liittäminen.