Nopeakäyttöinen ja helposti käyttöönotettava pk-yrityksen myynninseurantaratkaisu

EASY Toimi laatikko logo

Käyttäessäsi EASY Myynninseurantaa tiedät aina mitä myyntiprojekteja on menossa, missä tilassa ne ovat ja kuka myyjistä niitä on tekemässä. 

Kokonaisuuteen kuuluu myös dokumentinhallintatoiminnot, joilla saat liitettyä kaikki tarjoukset ja muut myyntidokumentit suoraan asiakkaisiin ja näille toteutettuihin myyntiprojekteihin.


EASY Myynninseuranta

Käyttöliittymä on integroitu suoraan Windowsiin ja Office-sovelluksiin.

Mobiili: EASY Myynninseuranta sisältää optiona myös EASY Myyntimies -mobiilisovelluksen, joka on liikkuvan myyjän paras työkaveri. Sovelluksen avulla myyjät hoitavat kätevästi kontaktit asiakkaisiin ja pitävät kirjaa tekemästään työstä paikasta riippumatta.

Nopea haku: Löydät etsimäsi asiakkaan, myyntiprojektin tai tarjousdokumentin nopeasti avainsanahaulla tai mukautetun näkymän kautta. Kirjoittamalla hakusanaksi esimerkiksi asiakkaan nimen, saat parissa sekunnissa näkyville kaikki asiakasta koskevat myyntiprojektit, dokumentit ja yhteyshenkilöt.

Dokumenttipohjat: Nopeuta tarjouksen tekemistä ja vähennä kirjoitusvirheitä ottamalla käyttöön dokumenttipohjat. Esimerkiksi tarjouksen tekemisessä valitset pohjan, määrität halutut tiedot kuten asiakkaan, tuotteet ja tarjouksen voimassaolopäivän - ja sinulle avautuu valmiiksi esitäytetty yrityksenne tarjousdokumentti.

Voit luoda uuden myyntiprojektin nopeasti vaikka tarjousta kirjoittaessasi ja selata myyntiprojekteja suoraan Windowsin resurssien hallinnasta ilman erillisen sovelluksen käynnistämistä.