EASY Calendar on Outlook-integraatio M-Filesille. Integraatiolla saat helposti M-Files -objektit, joilla on päivämäärä ja aika, näkymään Outlookissa.

Tyypillisiä vietäviä objekteja ovat esimerkiksi myynti-aktiviteetit, projektit ja tila- tai resurssivaraukset. EASY Calendar tuo kauan kaivatut kalenteritoiminnot M-Filesiin.

Työkalun avulla sinun ei enää tarvitse kirjata useaan kertaan samoja asioita eri paikkoihin, koska kalenteriin tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti takaisin M-Filesiin.

dokumentinhallinta pc

Perustoiminnot

  • M-Files-kohteen merkitseminen Outlookin kalenterikirjaukseksi metatietomäärityksen perusteella
  • M-Files-kohteen tietojen muokkaus Outlookin kalenterikirjauksesta käsin (kahdensuuntainen tiedonkulku)
  • Kalenterikirjauksen/M-Files-kohteen aloitus- ja lopetusaikojen muuttaminen Drag&Drop-toiminnolla Outlook kalenterissa
  • M-Files-kohteen kytkeminen Outlook-ryhmäkalenteriin

"Sinun ei enää tarvitse tietää missä dokumentti sijaitsee, vaan mitä dokumentti on."

EASY Dokumentinhallinta perustuu M-Files teknologiaan, joka edustaa uutta lähestymistapaa tiedonhallintaan, jossa tietoa hallitaan sisällön, kontekstin ja metatietojen avulla. Tämän ansiosta käyttäjät löytävät nopeasti oikean tiedon laitteesta, ajasta ja paikasta riippumatta.

M-Files on saanut lukuisia palkintoja ja runsaasti tunnustusta uraauurtavasta kehitystyöstä. Esimerkiksi maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. M-Filesin tiedonhallintaratkaisu valittiin myös Vuoden 2015 tietotekniikkatuotteeksi.

Storage IT on M-Filesin OEM-Partner ja myymme myös pelkkiä dokumentinhallinta lisenssejä.

www.m-files.com/fi