EASY Pilvipalvelin on suomalaisille yrityksille suunniteltu palvelinratkaisu

Ratkaisulla yrityksen tärkeät ohjelmistot ja dokumentit siirretään pilvikäyttöisiksi. EASY Pilvipalvelin toimii ISO 27001 -sertifioidusta kotimaisesta konesalista.

Konesali toimii korkean käytettävyyden periaatteella ja nykyaikaisimpia huipputeknologioita hyödyntäen – pääset palvelimeesi käsiksi mistä vain nettiyhteyden avulla. Automaattinen varmuuskopiointi tekee EASY:n käytöstä huolettoman jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.


EASY Pilvipalvelimen avulla:

  • Yrityksenne ei tarvitse investoida pölyttyviin laitteisiin.
  • Yrityksenne varmuuskopiointi hoidetaan automaattisesti kotimaisen toimijan puolesta.
  • Yrityksenne asiakirjat ja ohjelmat säilyvät turvallisesti suomalaisessa palvelinhotellissa.
  • Voitte muokata järjestelmää tarpeitanne vastaavaksi ilman, että koko palvelinta tarvitsee uusia.
  • Yrityksenne työntekijät voivat käyttää ohjelmia ja tiedostoja mistä vain, myös mobiilisti matkapuhelimilla ja tableteilla. Käyttöoikeudet ohjelmiin ja tiedostoihin muokataan samalla lailla kuin aikaisemminkin.

Miksi pilvipalvelin?

EASY Web Access -toiminto mahdollistaa tietojen käytön mistä vain. Sinun tarvitsee vain avata web-selain ja surffata osoitteeseen, ilmoittaa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi - ja olet yhteydessä sovelluksiin ja dokumentteihisi.

Pilvipalvelu kaavioPääset tietoihin käsiksi mistä ja milloin vain!

Voit siis käyttää palvelua työkoneeltasi, puhelimellasi, kotikoneellasi tai tarvittaessa vaikka nettikahvilan koneelta. Tarvittaessa yhteyden ohjelmiin ja tiedostoihin saa mobiililaitteella vaikka maailman ääristä. Näin ollen voit toimia mobiilisti ja tehokkaasti saaden selkeää etua kilpailijoihin nähden.

Palvelun toteuttaa kotimainen varmuuskopioinnin pitkäaikainen ammattilainen. Yrityksesi tiedot ovat varmassa tallessa maamme rajojen sisäpuolella.

Ratkaisuvaihtoehdot

EASY Pilvipalvelimessa on haluamanne määrä tallennustilaa dokumenteille ja ohjelmille. Määrittelemme aina oikean kokoisen palvelimen tarpeillenne, huomioiden suorituskyvyn ja tilan tarpeen.

Valittavana on kaksi vaihtoehtoa:

Kiinteä Pilvipalvelin

Käytössänne on ennalta määritelty kiinteä määrä tallennustilaa, joka laskutetaan kolmen kuukauden laskutusjaksolla. Tämä vaihtoehto sopii yrityksille, joiden pilvipalveluiden käyttöaste on tasainen ja tallennuskapasiteetin muutostarpeet vähäisiä.

Joustava Pilvipalvelin

Tässä vaihtoehdossa maksatte vain käytetystä kapasiteetista. Jos yrityksellenne tulee tarve nostaa tallennustilan kokoa väliaikaisesti esimerkiksi viikonlopuksi, viikoksi tai kuukaudeksi, pilvipalvelin joustaa tarpeenne mukaisesti. Tämä vaihtoehto sopii yrityksille, joilla pilvipalveluiden käyttötarve vaihtelee kuukausittain tai jopa viikoittain tai joiden liiketoiminta, esimerkiksi verkkokauppa, vaatii digitaalisilta palveluilta vaihtuvia resursseja.

Sinä päätät, kumpi vaihtoehto on tärkeämpi yrityksellenne. Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous:

Kaarlo Lajunen
040 662 8729
kaarlo.lajunen@storageit.fi

Jere Takala
050 533 9733
jere.takala@storageit.fi

avainlippu_suomalpalvelua_sin

Tutustu tarkemmin

EASY Pilvipalvelin -tuotekortti (.pdf)
Konesali-esite (.pdf)


Käyttöönotto

Määrittelemme oikean kokoisen pilvipalvelimen tarpeillenne, huomioimme suorituskyvyn ja tilan tarpeen. Tämän jälkeen asennamme kaikki tarvittavat ohjelmistot. Tarvittaessa teemme yhteistyötä ohjelmistotoimittajienne kanssa ja selvitämme kaikki yksityiskohdat onnistuneen asennuksen varmistamiseksi.

Käyttökatko vain muutamia tunteja

Valmistelemme pilvipalvelimenne täysin käyttövalmiiksi sillä aikaa kun vielä työskentelette vanhassa ympäristössä. Ennen siirtymistä pilvipalveluun koulutamme henkilökuntanne sekä teemme mahdollisesti tarvittavat paikalliset, työasemakohtaiset määritykset ja asennukset.

Kun kaikki on valmista, otamme käyttökatkon, jonka aikana siirrämme viimeiset tiedot palveluun, kuten esimerkiksi laskutusohjelmanne tietokannat.

eKirja: Oma työnsä sankari

Tutustu kuinka voit pilvipalveluiden avulla tehdä työstäsi juuri sellaista kuina olet aina halunnutkin. Sepon tarina näyttää kuinka työ ja vapaa-aika sulautuu yhdeksi mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Antamalla sähköpostisi alla olevaan kenttään voit ladata oranssista napista "Oman työnsä sankari" eKirjan.

    Sähköposti *

    Katso mitä asiakkaamme sanovat meistä