slider-easylogo-pilvi

Mikä on EASY Pilvi?

Hei yrittäjä! Pitäisikö nurkasta löytyvä vanha palvelin uusia? Haluaisitko pääsyn tiedostoihin ja ohjelmistoihin myös mobiilisti? Onko sinulla tarvetta jakaa isoja tiedostoja ja lisätä erilaisia esitteitä verkkosivuille?
EASY Pilven avulla tärkeät tiedostot ja ohjelmat säilyvät turvallisesti suomalaisessa palvelinhotellissa. Pääset tiedostoihin käsiksi mistä ja milloin vain verkkoyhteyden avulla. Automaattinen varmuuskopiointi tekee EASY Pilven käytöstä huolettoman, joten sinä voit keskittyä olennaiseen. Siirretään palvelin nyt varmaan talteen suomalaiseen pilveen!seen pilveen!

 

EASY Pilvi on sinun palvelimesi verkossa

EASY Pilvi on erittäin helposti käyttöönotettava palvelinympäristö. Se sisältää EASY Pilvipalvelimen sekä EASY Tiedostopalvelimen, joilla pidät huolen, että yrityksesi tärkeät tiedostot, asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla. Pystyt jakamaan tiedostoja ja kansioita haluamallasi tavalla sekä määrittämään kuka pääsee niihin käsiksi ja kuinka kauan jako kestää.

Katso miten EASY toimii:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä: www.youtube.com/watch?v=r1dh5b95kHY

Kokonaisratkaisun avainhyödyt ovat:

 • Järjestelmää voi muokata tarpeita vastaavaksi ilman, että koko palvelinta tarvitsee uusia.
 • Asiakirjat ja tiedostot säilyvät turvallisesti suomalaisessa palvelinhotellissa.
 • Varmuuskopiointi hoidetaan automaattisesti kotimaisen toimijan puolesta.
 • Dokumentit ovat saatavilla riippumatta työntekijöiden läsnäolosta, lomista, yms.
 • EASY Tiedostopalvelimen mobiilikäyttötoiminnot mahdollistavat dokumenttien käytön myös toimiston ulkopuolella. Web- ja mobiililiittymät sisältyvät ratkaisuun.
 • EASY Pilvipalvelinta voidaan hallita erillisen EASY Web Access -palvelun avulla paikasta riippumatta
  verkkoselaimesta.
 • Helppo käyttöönotto ja huoleton käyttö.
 • Vastuu palvelun toiminnasta on palvelun tarjoajalla.
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu.

Käytä sovelluksia ja dokumentteja suoraan pilvestä!

EASY Pilvi soveltuu erinomaisesti toiminnanohjaus- ja taloushallintaratkaisuiden, kuten Visman (Nova, Econet, Passeli, Document Center, jne) ja monien muiden ohjelmistojen käyttöön suoraan pilvestä. Palvelun sisältämän EASY Tiedostopalvelimen avulla käytät dokumentteja aivan kuin ne sijaitsisivat paikallisesti omalla koneellasi, suoraan Office-sovelluksista.