Storage IT:n joulutervehdys

22.12.2021Uutiset, Yritys

Mennyt vuosi on ollut taas hieman poikkeuksellinen koronatilanteen vuoksi ja tilanne näyttää vaihtelevan edelleen kun lähestymme jo joulun aikaa. Meillä Storage IT:llä on päättyvän vuoden aikana riittänyt tekemistä jokaisella liiketoiminta-alueella ja kokonaisuutena tilanne näyttääkin kohdallamme positiiviselta.

Loppuvuoden suurin kehitysponnistus on ollut Kemijärven oman konesalimme päivitys, jonka osalta pääsimme vihdoin etenemään joulukuun aikana. Tämän päivityksen myötä saamme uudistettua laitekantaa ja lisättyä resursseja. Se puolestaan vaikuttaa oleellisesti Kemijärven konesalista tuotettujen palveluiden laatutasoon ja suorituskykyyn. Työ tämän projektin parissa jatkuu meillä vielä ensi vuoden alussa, mutta olemme jo nyt päässeet edistymään hyvin.

Jatkamme kehitystyötä myös palveluiden osalta taas ensi vuonna ja koulutamme henkilökuntaamme varmistaaksemme sekä tarjoamiemme ratkaisujen että asiakaspalvelumme korkean laadun.

Storage IT:llä on yli 2000 asiakasta, jotka toimivat monella eri toimialalla ja jokaisella on omassa liiketoiminnassaan yksilölliset haasteet. Näin joulun aikaan on hyvä tilaisuus rauhoittua hetkeksi ja kerätä voimia seuraavan vuoden ponnisteluja varten.

Storage IT toivottaa asiakkailleen lämmintä joulun aikaa ja menestystä liiketoimintaan vuonna 2022!

Jyrki Mikkola
toimitusjohtaja

Storage IT Oy