Tervetuloa kanssamme nauttimaan aamiaista ja kuulemaan lisää maailman parhaasta virtuaaliympäristöjen varmuuskopiointiteknologiasta.

Yritykset siirtävät palvelujaan entistä enemmän omasta konesalista pilveen. Samaan aikaan erilaiset tietoturvahyökkäykset lisääntyvät merkittävästi. Kuka vastaa yritysten pilvipalveluissa käytetystä datasta? Miksi myös Office 365 kannattaa varmistaa?

Järjestämme syksyn ja talven 2021-22 aikana aamiaistilaisuuksia eri paikkakunnilla. Niissä kerromme lisää Veeam Softwaren teknologiaan pohjautuvista varmistusratkaisuista kaiken tyyppisille yrityksille. Mukana ovat Veeam Softwaresta Partner Manager Heikki Silvennoinen sekä Storage IT:n Kaarlo Lajunen.

 

Valitse näistä sopiva päivä ja paikkakunta ja ilmoittaudu mukaan:

  • TURKU torstaina 25.11. klo 9.00-10.30
    Radisson Blu Marina Palace
  • TAMPERE torstaina 9.12. klo 9.00-10.30
    Solo Sokos Hotel Torni

Ilmoittautumiset tästä linkistä >> ilmoittautuminen päättynyt!

Tervetuloa!