Storage IT:n kehittämä, vallankumoukselliseen M-Files -teknologiaan perustuva helppokäyttöinen EASY Dokumentinhallinta ratkaisee tehokkaasti kaiken kokoisten yritysten tiedonhallinnan, -etsinnän ja -seurannan ongelmia.

Järjestelmä mahdollistaa tietojen organisoimisen ja näyttämisen haluamallasi tavalla ilman vanhan kiinteän kansiorakenteen rajoituksia. Sinun tarvitsee vain tallentaa tiedosto järjestelmään ja merkitä se haluamillasi ominaisuuksilla. Enää ei tarvitse selata sokkeloisia kansiorakenteita ja yrittää arvata, mihin tiedosto pitäisi tallentaa.

Tule mukaan webinaariin 8.4.2021

Käymme läpi dokumentinhallintaa webinaarissamme torstaina 8. huhtikuuta klo 9.00 alkaen. Näet miten ratkaisu käytännössä toimii ja tutustut M-Files -järjestelmän ominaisuuksiin yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Lue lisää dokumentinhallinnasta ja ilmoittaudu webinaariin tästä >>