Vantaan Yrittäjät on vantaalaisten pk-yritysten edunvalvontajärjestö.

EASY Tiedostopalvelin pitää huolen, että järjestön tärkeät tiedostot, asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla. EASY Tiedostopalvelinta on erittäin helppo käyttää ja automaattinen varmuuskopiointi tekee käytöstä huolettoman. Palvelu nostaa tehokkuutta, kun kaikki tieto on käsillä mistä ja milloin vain.

Varmuuskopiointi työasemille on helppo ja vaivaton ratkaisu, jolla taataan, että tärkeät tiedot ovat varmasti tallessa. Ammattilaisten hoitamana varmuuskopiointipalvelu on kuin vakuutus järjestölle.

www.yrittajat.fi/paakaupunkiseudun-yrittajat/vantaan-yrittajat

Ratkaisu toimitettiin yhteistyössä jälleenmyyjä Data Group Vantaa Tikkurila / Datakuja Oy:n kanssa.  Datakuja rakentaa yksilöityjä tietokonepaketteja, huoltaa ja päivittää kaiken merkkisiä koneita, jonka lisäksi liikkeestä löytyy oheislaitteita tuulettimista tulostimiin, hiiristä ergonomia tuotteisiin. Yritysmyynnissä he ovat erikoistuneet selvittämään pk-yritysten ATK-tarpeet nopeasti ja kustannustehokkaasti.

www.vantaa.datagroup.fi

EASY Pilvi -pilvipalvelut