Pohjois-Savon Opisto on Kuopion keskustan etelälaidalla sijaitseva vireä ja nykyaikainen kansanopisto, joka tarjoaa yleissivistävää ja ammatillista koulutusta sekä aikuisten perusopetusta.

Kansanopiston pitkät linjat tarjoavat eri-ikäisille mahdollisuuden oppia ja opiskella erilaisia taitoja kuvataiteessa, sisustussuunnittelussa ja eläintenkouluttamisessa. Pohjois-Savon opisto on myös ammatillinen oppilaitos. Me koulutamme koko Itä-Suomen alueelle Viittomakielisen ohjauksen ammattilaisia. Lisäksi opistomme on Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion kampus.

www.psko.fi

Opiston virtuaaliympäristöjen varmistus toteutettiin Storage IT:n kokonaispalvelumallilla, jossa käytetään Veeam Backup & Replication teknologiaa. Veeam on valittu useana vuonna peräkkäin maailman parhaimmaksi virtuaaliympäristöjen varmuuskopiointiteknologiaksi (mm. VMWorld, Infoworld, Windows ItPro ).

Lue palvelusta lisää

Ratkaisu toimitettiin asiakkaalle yhdessä Data Group Kuopion kanssa. DG Kuopio suunnittelee, toteuttaaa ja ylläpitää tiedon, tekniikan ja tekijät yhdistäviä edistyksellisiä työympäristöjä. Yritys rakentaa tulevaisuuden työkulttuuria, muuttamalla tapoja tehdä työtä ja viettää vapaa-aikaa.

www.kuopio.datagroup.fi