Oulun Eläinklinikka on yksilöllistä ja laadukasta palvelua tarjoava eläinlääkäriasema. Asemalla lemmikit saavat monipuolista hoitoa ja huolenpitoa perusterveydenhuollosta vaativiinkin ortopedisiin leikkauksiin.  Oulun Eläinklinikka palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden.

EASY Tiedostopalvelin pitää huolen, että yrityksen tärkeät tiedostot, asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla. EASY Tiedostopalvelinta on erittäin helppo käyttää ja automaattinen varmuuskopiointi tekee käytöstä huolettoman. Palvelu nostaa tehokkuutta, kun kaikki tieto on käsillä mistä ja milloin vain.

www.ouluek.fi

Ratkaisu toimitettiin yhteistyössä jälleenmyyjä Tietolatva Oy:n kanssa.  Tietolatva Oy tarjoaa korkeatasoista palvelua ja tietotaitoa kaikkiin IT-, tietoverkko- ja tietohallintokysymyksiin. Heillä on vankka kokemus useiden eri toimialojen tietojärjestelmistä ja ammattitaitoinen joukko on valmiina vastaamaan hyvinkin erityisiin ja vaativiin asiakaskohtaisiin tietotekniikan tarpeisiin.

www.tietolatva.fi

EASY Pilvi -pilvipalvelut