Chobetti Oy ja sen aputoimini Hippodome.com toimittaa hevos- ja ratsastustarvikkeet netistä sekä myymälästä. Kauppa pyrkii auttamaan ja neuvomaan  ongelmatilanteista varustetarpeisiin, oli sitten kyse hevosten ruokinnasta tai ratsastajan tarpeista.

EASY Tiedostopalvelin pitää huolen, että yrityksen tärkeät tiedostot, asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla. EASY Tiedostopalvelinta on erittäin helppo käyttää ja automaattinen varmuuskopiointi tekee käytöstä huolettoman. Palvelu mahdollistaa etätyöskentelyn ja nostaa tehokkuutta, kun kaikki tieto on käsillä mistä ja milloin vain.

www.hippodome.com

Ratkaisu toimitettiin yhteistyössä jälleenmyyjä Data Group Vantaa Tikkurila / Datakuja Oy:n kanssa.  Datakuja rakentaa yksilöityjä tietokonepaketteja, huoltaa ja päivittää kaiken merkkisiä koneita, jonka lisäksi liikkeestä löytyy oheislaitteita tuulettimista tulostimiin, hiiristä ergonomia tuotteisiin. Yritysmyynnissä he ovat erikoistuneet selvittämään pk-yritysten ATK-tarpeet nopeasti ja kustannustehokkaasti.

www.vantaa.datagroup.fi

EASY Pilvi -pilvipalvelut