Data Group Kotka ja Data Group Kouvola ovat Kymenlaakson alueella toimivia tietoja toimistotekniikan laite- sekä palvelutoimittajia. He tarjoavat asiakkaille laadukkaita, toimintaa tukevia palveluratkaisuja ja tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

Logo DG Kotka Kouvola

www.kotka.datagroup.fi

Tapauskuvaus:
Data Group Kotka/Kouvolan varmuuskopioinnin myynti

 

DG:n myyjä Jukka Kontinen kertoo, että heillä on karkeasti kahdenlaisia asiakkaita: Satunnaisia ja ylläpito. Satunnaisille yksittäisen koneen ostajille pyritään aina myymään lisäpalvelut, joista yksi on varmistus.

Alkuvaiheessa ei kuitenkaan puhuta ratkaisusta vaan varmistuksen tärkeydestä. Myydään siis idea, jonka suurin hyöty on varmuus. Joillain asiakkailla on myös jo aiempaa kokemusta varmistusratkaisuista, joista useat eivät ole kovin käytännöllisiä palautustilanteissa.

Yhteistyö Storagen kanssa

”Käytämme EASY Varma -varmuuskopiointia, koska homma toimii ja kaikki on helppoa. Virhetilanteita ei juurikaan ilmene. Räätälöintitarpeetkin on aina saatu hoidettua.” Palautetta ratkaisusta ei tule kovin paljoa, koska kun järjestelmä ei lähetä hälytyksiä eikä asiakkaan tarvitse turvautua ylläpitoon, on kaikki mennyt parhaalla mahdollisella tavalla. Ainoa palaute on tullut oikeasta palautustilanteesta: ”Ai, oliko se noin helppoa?”

Lue tapauksesta lisää tästä