Savon Yrittäjien toiminnan tarkoitus on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa pienten ja keskisuurten yritysten ja yrittäjien kannattavan toiminnan edellytyksiä. Yrittäjäjärjestö on oman alueensa merkittävin pk-yritysten yhteiskuntavaikuttaja.

EASY Tiedostopalvelin pitää huolen, että järjestön tärkeät tiedostot, asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla. EASY Tiedostopalvelinta on erittäin helppo käyttää ja automaattinen varmuuskopiointi tekee käytöstä huolettoman. Palvelu mahdollistaa etätyöskentelyn ja nostaa tehokkuutta, kun kaikki tieto on käsillä myös erilaisissa tapaamisissa ympäri maakuntaa.

www.yrittajat.fi/savon-yrittajat

Ratkaisu toimitettiin yhteistyössä jälleenmyyjä Varatoimari Oy:n kanssa. Varatoimari on luotettava kumppani kaikissa tietoliikenne- ja IT-asioissa, joka huolehtii, että laitteet sekä palvelut ovat varmasti kunnossa ja hyvässä ylläpidossa.

www.varatoimari.fi

EASY Pilvi -pilvipalvelut