Asianajotoimisto Pajala Ky palvelee sekä yrityksiä, että yksityishenkilöitä lakiteknisissä asioissa.

EASY Tiedostopalvelin pitää huolen, että Asianjotoimiston tärkeät tiedostot, asiakirjat ja hakemistot ovat tallessa ja aina saatavilla. EASY Tiedostopalvelinta on erittäin helppo käyttää ja automaattinen varmuuskopiointi tekee käytöstä huolettoman.

www.midlex.fi

Ratkaisu toimitettiin yhteistyössä jälleenmyyjä Data Group Jyväskylän kanssa, joka on täyden palvelun IT-talo. Data Group Jyväskylä palvelee yritysasiakkaita kaikissa IT-laitteisiin ja ohjelmistoihin liittyvissä asioissa koko Keski-Suomen alueella. Liike on erikoistunut pk-sektorin yritysratkaisuihin. Palveluihin kuuluvat ohjelmistot, laitteet, koulutukset, ylläpitopalvelut ja tuki.

www.jyvaskyla.datagroup.fi

EASY Pilvi -pilvipalvelut