Mitä virtuaaliympäristöillesi kuuluu?


Antti KuokkanenVaikka lähtökohtaisesti yrityksesi it-palveluiden käytettävyys on kunnossa, siitä huolimatta ongelmatilanteissa ei ehkä päästä vaadittaviin toipumisaikoihin.

Storage IT:n palvelussa tämä kestää vain minuutteja. Oletko kysynyt tietohallinnosta vastaavalta kauanko palautuminen kestää? Paljonko katkos tulisi maksamaan? Onko palautumista testattu?

Tiedonhallinnan asiantuntija Antti Kuokkanen kertoo uudesta aluevaltauksesta: Virtual Machine Disaster Recovery Service – EASY Varma VDRS. Palvelu on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat parantaa virtuaaliympäristön turvallisuutta ja kykyä palautua nopeasti ongelmatilanteista.

EASY VARMA VDRS?

Kyse on yksinkertaisuudessaan palveluiden käytettävyydestä. Palvelukokonaisuus sisältää taloudellisten ja inhimillisten vahinkojen minimointia, lyhyempiä palvelukatkoja ja palautumisen suunnittelun. Suunnitelma dokumentoidaan, ylläpidetään ja testataan Storage IT:n toimesta. Palvelulla pidetään huoli liiketoiminnan jatkuvuudesta. Se hyödyntää suosittujen VEEAM-ohjelmistojen ominaisuuksia.

Mikä on Veeam?

Veeam Availability Suite on paras ratkaisu virtuaalisen infrastruktuurin tietosuojaukseen. Tätä puoltaa valinta useana vuonna maailman parhaimmaksi virtuaaliympäristöjen varmuuskopiointiteknologiaksi. Veeam sisältää useita patentoituja ominaisuuksia, jotka tukevat liiketoiminnan jatkuvuutta.

Storage IT Oy on kotimainen tiedonhallintapalveluihin keskittynyt ammattilainen. Olemme toteuttaneet satoja toimituksia ja tiedämme hyvin mitkä ratkaisut sopivat mihinkin tarpeeseen.

Tutustu aiheeseen tarkemmin

 

Businessratkaisut 2016 – Artikkeli