M-Filesin saama pääomasijoitus on yksi kaikkien aikojen suurimmista sijoituksista suomalaiseen alkuvaiheen kasvuyritykseen.

M-Filesin teknologiainnovaatio mahdollistaa tiedon löytämisen ja hallinnan merkityksen ja sisällön perusteella riippumatta siitä, mihin paikkaan tai järjestelmään tieto on alun perin tallennettu.Vallankumouksellinen järjestelmistä ja tietovarastoista riippumaton ohjelmistoratkaisu toimii älykerroksena organisaation muiden järjestelmien päällä. Ohjelmisto hyödyntää tehokasta hakumoottoria, automaattista luokittelua ja koneellista oppimista, joiden avulla tietoa voidaan jäsentää sen merkityksen ja arvon mukaan ilman, että tietoa tarvitsee siirtää. Ratkaisun avulla käyttäjät pääsevät yhden sovelluksen ja käyttöliittymän kautta käsiksi eri järjestelmien tietoihin.

Storage IT:n EASY Toimi on M-Files -teknologiaa hyödyntävä toiminnanohjausjärjestelmä.

 
Lue sijoituksesta lisää tästä.