Storage IT:n EASY Toimi -toiminnanohjausjärjestelmä perustuu M-Files -teknologiaan. Merkittävä kunnianosoitus on myönnetty M-Filesille uraauurtavasta kehitystyöstä big datan sovellusalueella sekä huomattavista saavutuksista kansainvälisenä kasvuyrityksenä.

“TAF jakaa Millennium-kunnianosoituksen vuorovuosin varsinaisen Millennium-teknologiapalkinnon kanssa. Kunnianosoitus myönnetään Suomessa toimiville osaajille, joiden työ liittyy edellisen Millennium-teknologiapalkinnon voittajien tutkimusalaan. Tekniikan Akatemian jakaman varsinaisen Millennium-teknologiapalkinnon ovat viime vuosina saaneet maailman tunnetuimmat teknologiainnovoijat, kuten Stuart Parkin, Linus Torvalds ja Tim Berners-Lee. Millennium-teknologiapalkintoa on verrattu usein merkitykseltään Nobel-palkintoon.

Nyt luovutettavilla Millennium-kunnianosoituksilla TAF haluaa nostaa esiin uraauurtavaa työtä big datan sovellusalueella. Tämänvuotiset kunnianosoitukset myös korostavat Suomessa tehtävän tutkimus- ja innovaatiotyön kansainvälistymistä. M-Files Oy on globaalisti toimiva menestyvä kasvuyritys“, toteaa palkintolautakunnan puheenjohtaja ja TAF:n toimitusjohtaja Juha Ylä-Jääski.

Viime vuosina voimakkaaseen kansainväliseen kasvuun loikanneen tamperelaisen M-Filesin tiedonhallintaratkaisu perustuu metatietojen hyödyntämiseen, jolloin tietoa luokitellaan, analysoidaan ja käsitellään sisällön perusteella. Metatietojen ansiosta big dataa voidaan hyödyntää suoraan liiketoimintaprosesseissa, tiedon analysoinnissa ja raportoinnissa sekä integroinnissa eri järjestelmien välillä.”

Lue lisää osoitteesta: http://www.m-files.com/fi/lp-millennium-kunnianosoitus-m-filesille#sthash.zNVZAfjx.dpuf